Äntligen!

Jag känner mig otroligt taggad inför den insmygande våren i år.

För det första är det roligt att få hälsa er välkomna till min nya hemsida som vi tillsammans med min nya samarbetspartner VEO har fixat! Stort tack till VEO, tekniskt obegåvad som jag är, hade jag aldrig åstadkommit något liknande själv. Här kan ni alltså i fortsättningen läsa om mitt idrottarliv och tankar om det intresserar 😉 VEO kan bekanta er med här: www.veo.fi. VEO ett framgångsrikt företag från Vasa, som jag är stolt över att få samarbeta med.

För det andra har jag lyckat hålla mig hel i kroppen och fått ihop en bra vinterträningsperiod. För två år den var det just i dessa tider jag åkte på stressfrakturen i lårbenshalsen och förra året var det bihålorna och smalbenet som bråkade. Nu har jag dock lyckat hittat en balans i helheten och trots att prestationssäkerheten och toppformen inte riktigt finns där ännu, känns det som att jag är på rätt väg. Kanske jag har lyckats lära mig något i alla fall?

För det tredje är kalendern nu framöver fylld av roliga utmaningar i form av läger och tävlingar med hemmaträning och lite skola också däremellan. Förr förra veckan flög förbi i Spanien. Orienteringsflytet fanns inte riktigt där men benen fungerade bra och veckan där nere kändes som en riktig starkick på våren- nu kör vi! Förra helgen i sin tur åkte vi till Aalborg med IFK-gänget. Vilken toppen resa i gött sällskap och det var roligt att få träna i Danmark där jag aldrig hade orienterat innan. Tävlings- och träningsresor är nog det bästa med orienteringen och jag ser verkligen framemot alla kommande utmaningar som kommande säsongen har att erbjuda!
Nu tränar jag vidare här hemma i Götet. Solen skiner och kroppen fungerar som jag vill att den ska så det är inte så svårt att hålla ett leende på läpparna.

Ha en solig vecka allesammans!

[morgan_share_buttons]