Powered by VEO

Kirsi Nurmella ja hänen pääsponsorillaan, energiateknologiayritys VEOlla, on paljon yhteistä. Molemmat ovat kotoisin Suomesta Vaasasta, ja kummatkin ovat kovalla ja määrätietoisella työllä lyöneet itsensä läpi kansainvälisesti.

Kun Kirsi kysyi VEOa sponsorikseen, yhtiössä oli jo punnittu tätä mahdollisuutta. VEOn yhteiskuntavastuuseen kuuluu auttaa Vaasan seudun nuoria kykyjä saavuttamaan tavoitteitaan. Kun yhtiö valitsee sponsoriurheilijan, on hänen luonteensa yhtä tärkeä kuin urheiluosaaminen – haussa on urheilija, joka voi antaa tavaramerkille kasvot.
– Kirsi vastaa erinomaisesti arvojamme, ja näemme hänessä suurta potentiaalia, kertoo Maria Hällund, VEOn Brand Manager. Sitä paitsi suunnistus on päämarkkina-alueellamme Pohjoismaissa suosittu urheilulaji.
– Olen todella kiitollinen VEOlle, sillä suunnistajan ei ole helppoa löytää sponsoreita. Taloudellisen tuen lisäksi tämä myös osoittaa, että minuun ja menestymismahdollisuuksiini uskotaan, Kirsi sanoo.

Kirsin isä Jukka Nurmi on työskennellyt VEOlla yhtiön perustamisesta alkaen. 25 vuodessa VEO on kasvanut teknologia-startupista vientiyritykseksi, jolla on satoja työntekijöitä. Menestymisen nälkää silti vielä riittää, niin VEOlla kuin Kirsillä.

[morgan_share_buttons]