AW 2020

Vuosi lähenee loppuaan ja näköjään tänne kirjoittelusta on vierähtänyt jo hyvä tovi. Syksy on kulunut hurjaa vauhtia ja paljon on ehtinyt tapahtua. Lyhyesti kuitenkin virsi kaunis:

Syksyn positiiviset:
– SM- hopea erikoispitkiltä
– Viestiliigan voitto Pohjantähden naisten kanssa ja itseltäni monta hyvää viestijuoksua
– Uusi antoisa ja hauska työ ja huiput kollegat
– Kroppa, joka on pysynyt ehjänä
Vähemmän positiiviset:
– Ajoittainen henkinen (ja osittain fyysinenkin) väsymys ja sen aiheuttamat haasteet mm. keskittymisen kanssa kisoissa
– Heikohkot suoritukset muissa SM- kisoissa ja näiltä osin tuloskunnon ulosmittaamatta jääminen
Alla muutama kuva syksyn tunnelmista:
Siinäpä se tiivistettynä. Kokonaisuutena taidettiin kuitenkin plussan puolelle jäädä, jos noita listoja katsoo, vaikka paljon jäikin hampaan koloon ensi kautta ajatellen. Marraskuun alussa uusi treenikausi pyörähti käyntiin ja sen jälkeen arki ja treenit ovat rullanneet ihan mukavasti. Voimajakso lähenee loppuaan ja seuraavaksi olisi tarkoitus siirtää fokus enemmän juoksupuolelle. Vuodenvaihteen jälkeen vähennän hieman töitä minkä uskon helpottavan ajoittaisia aikataulillisia haasteita ja eritoten tuovan lisäaikaa palautumiseen.
Kiitos kaikille tänä vuonna urheiluani tukeneille ja eritoten kiitos pääsponsorilleni VEO:lle taas yhdestä yhteistyövuodesta! Nyt hyvää joulua ja hauskaa uutta vuotta kaikille teille, jotka tänne olette eksyneet!🙂
—–
Det närmar sig årets slut och jag märkte att det verkar ha passerat ett antal månader sedan jag senast skrev hit. Hösten har gått otroligt snabbt känns det som och det har nog hunnit hända mycket. För att sammanfatta det hela lite kort och konsist: 
Det positiva:
– FM- silver på ultralång
– Seger i Viestiliiga med SK Pohjantähti damerna och många bra stafettprestationer från min egen del
– Ett nytt roligt och givande jobb med toppenkollegor
– En kropp som hållit sig frisk och skadefri
Det mindre positiva:
– Svårigheter med koncentrationen bl.a. pga. mycket mental (och fysisk belastning)
– Underkända prestationer på övriga FM-tävlingar och för den delen en känsla av att inte få utlopp för formen som nog fanns där
Lite bilder från höstens tillställningar:

Det var väl det. Ser man på listorna så är det ändå betoning på det positiva, men mycket utvecklingspotential inför nästa säsong finns helt klart. Nu har vinterträningen varit ingång i någon månad och det har gått rätt bra hittills.  Det styrebetonade perioden börjar närma sig sitt slut nu och därefter blir det mera betoning på löpning och mängd. Ser framemot att få lite mera fart i benen. Efter nyår ska jag gå ner lite i arbetstid också, vilket jag tror blir riktigt bra och kommer ge mer tid åt träning men fram för allt återhämtning.  

Stort tack till alla som i år varit och stöttat mig på vägen och speciellt tack min huvudsponsor VEO för ännu ett fint samarbetsår! God jul och ett gott nytt år till er alla som råkat hitta hit!🙂   

[morgan_share_buttons]