Status update

Kirsi Nurmi on tyytyv√§inen ūüėä ‚Äď paikassa G√∂teborg, Ruotsi.

Marraskuu alkoi Sarpsborgissa IFK:n kanssa ja ‚ÄĚKohti 2019 MM-kisoja‚ÄĚ- projekti saatettiin k√§yntiin. Paria viikkoa my√∂hemmin k√§ynnistimme uuden harjoituskauden maajoukkueen kanssa Tallinnassa. T√§√§ll√§ G√∂teborgissa saimme nauttia talvettomista olosuhteista k√§yt√§nn√∂ss√§ koko loppuvuoden ja noita kahta viikonloppuleiri√§ lukuun ottamatta aika kuluikin kotitantereella harjoitellen ja koulua k√§yden. Mets√§n ja lenkkipolkujen lis√§ksi viihdyin varsin paljon my√∂s punttisalilla. Toivon mukaan sielt√§ tarttui mukaan edes jonkin verran voimaa. Koulussa sain syksyn aikana perehty√§ psykiatrian ja neurologian saloihin ja todeta, ett√§ onpahan tuo meid√§n p√§√§koppa aika ihmeellinen.

Joululomalla suuntasimme perheen kanssa Gran Canarialle ja pieni paussi arjesta teki kyllä hyvää. Viikon aikana kertyi niin harjoitustunteja kuin nousumetrejäkin ja myös kaksi kisastarttia mahtui ohjelmaan.

Kun tammikuun alun tentit saatiin pois alta, suuntasimme toistamiseen Sarpborgiin/Haldeniin leirille. Tällä kertaa olosuhteet olivat hieman lumisemmat, mutta monta hyvää treeniä kertyi plakkariin siitäkin huolimatta.

Tällä viikolla aloitin kirurgian kurssin ja viikonloppuna on tiedossa niin suunnistustreeniä, sprinttausta kuin pitkää lenkkiä. Lähitulevaisuus sisältää maajoukkueleirin Kisakalliossa, viikonloppuleirejä Göteborgin lähiseudulla ja helmikuussa sprinttileirin Barcelonassa. Tähän asti kroppa on pelittänyt hyvin ja tavoitteena on jatkaa harjoittelua fiksusti ja maltillisesti ja tietysti hymy huulilla.

Kirsi Nurmi √§r n√∂jd ūüėä ‚Äď i G√∂teborg, Sverige.

November fick sin b√∂rjan i Sarpsborg med IFK-g√§nget och Projektet ‚ÄúMot VM 2019‚ÄĚ kom ig√•ng. N√•gra veckor senare inledde vi den nya tr√§ningss√§gongen √§ven med landslaget, d√• i Tallinn. H√§r i G√∂teborg fick vi njuta av sn√∂fria f√∂rh√•llanden s√• gott som hela h√∂sten och ut√∂ver de tv√• l√§gren spenderade jag november och december p√• hemmaplan. F√∂rutom i skogen och l√∂psp√•ret vistades jag en hel del √§ven p√• gymmet. Hoppas att de timmarna gav utdelning i form av f√∂rb√§ttrad styrka. I skolan fick jag f√∂rdjupa mig i psykiatri och neurologi och kan bara konstatera att v√•r hj√§rna √§r nog ett h√§ftigt organ!

På jullovet flög jag till Gran Canaria med familjen och fick en välbehövd paus från vardagen. Under veckan där hann vi bade samla på träningstimmar och höjdmetrar och deltog även i två orienteringstävlingar.

I början på januari efter att tentorna var avklarade åkte vi återigen till Halden/Saprsborg på läger. Denna gång var förhållandena aningen snöigare men vi fick till många fina pass trots det.

Den här veckan började jag med en kirurgi-kurs och nu i helgen väntar orientering, sprintande och ett långpass. Nästa vecka åker jag till Finland på landslagsläger, därefter är några helgläger med klubben inplanerade och i februari blir det ett sprintläger i Barcelona. Hittills har kroppen fungerat bra och målsättningen är att fortsätta träna smart, komma ihåg att lyssna på kroppen och såklart ha ett leende på läpparna.

/Kirsi

[morgan_share_buttons]