Din tid kommer

Otsikko (suom. sinun aikasi tulee) viittaa IFK:n tämän vuoden Tiomila tsemppibiisiin ja kuvaa aika hyvin viime kuukauden kisarumbaa mun osalta. Kotimaan näyttökisat on nyt juostu ja tuloskäyrä on ollut nousujohteinen. Siljarasteilla laimea juoksu ja 22. sija, Finnspringillä jo parempaa menoa ja 14. sija ja nyt viikonloppuna pääsin vihdoin kipuamaan podiumille, kun juoksin Sipoossa jaetulle toiselle sijalle. Eli tulihan se munkin aika onnistua, vaikka kausi alkoikin kovin vaisusti. 😉

Mukava pohjustus Sipoon onnistumiselle luotiin reilu viikko sitten Göteborgissa, kun juostiin Tiomilan 7. sijalle (IFK Göteborgin paras sijoitus naisten puolella ikinä!) tyttöjen kanssa. Tehtiin tasapainoinen joukkuesuoritus ja oli hienoa olla voittotaistelussa mukana loppumetreille asti. Niin siistiä!

Ylihuomenna matkaan Viroon, jossa on tilaisuus antaa vikat Maailmancup näytöt. Viivalla on paljon tyttöjä, joten tiukat ja hauskat kisat varmasti tiedossa!

Rubriken syftar IFK:s årets Tiomilalåt och beskriver ganska bra hur vårsäsongen hittills varit resultatmässigt för min del. De inhemska observationstävlingarna har nu avverkats och resultatkurvan har varit uppåtgående. På den inledande medeldistansen Siljarastit sprang jag knakigt in på en 22. plats. Veckan därpå blev det en 14. plats på Finnspring långdistansen och förra helgen fick jag äntligen kliva upp på pallen då jag kammade hem en delad andraplats på sprinten i Sibbo. Min tid att lyckas kom alltså till slut 😉

En fin grund till förra helgens lyckade lopp lades på hemmaplan i Göteborg då vi med tjejerna kom 7a på årets Tiomila (bästa placeringen för IFK Göteborgs damer någonsin!). Vi gjorde alla bra, stabila lopp och var med i segerstriden hela vägen. Så kul!

I övermorgon bär det av till Estland där man har sista chansen att visa sin kapacitet innan Världscuplaget tas ut. Jag ser framemot tre roliga tävlingar i tufft motstånd!

[morgan_share_buttons]