SM+RM FM+SM

Kahden viikon takaiseen SM-sprinttiin oli kovat ennakko-odotukset. ”Kotikisat” Vaasassa ja tiestin, että hyvällä suorituksella mahdollisuudet olisi vaikka mihin. Harmi kyllä, en pystynyt kuin ”ihan ookoo” suoritukseen ja se riitti, kuten kuuluukiin, vasta 8. sijaan.

dsc_0047

Viime viikonloppuna osallistuin Ruotsinmestaruus keskimatkalle ja -viestiin Blekingessä. Keskarin karsinta oli osaltani täysi farssi, mutta B-finaalista sentään tuli voitto. Viestissä selvisin mulle langenneesta aloitusosuudesta mainiosti ja tulin kärkiletkassa vaihtoon. Anna ja Elin jatkoivat ja tultiin maaliin lopulta sijalla 9. Plaketti taas siis, mutta mitaliinkin olisi ollut mahdollisuudet. Ensi kerralla sitten…

Viime viikonloppuna mieli teki taas kisaamaan, joten osallistuin Kåsjön trail-polkujuoksukisaan. Osallistujia ei ollut kovinkaan paljon, mutta oli kiva haastaa miehiä rankalla radalla. Loistotreeni ja eihän sitä joka päivä saa hienoja palkintoja!

Tällä viikolla vuorossa 25-manna ja varmasti ollaan IFK:n joukkueella taas taistelemassa kärkisijoista. Gonna be fun!

Jag hade höga förväntningar inför FM-sprinten som tävlades för två veckor sedan. Att få springa på ”hemmaplan” i Vasa skulle bli kul och jag visste att gjode jag ett bra lopp skulle det räcka högt. Tråkigt nog blev det inte mera än ett ”helt okej” lopp och en 8. plats. 

dsc_0053

Veckan efter det deltog jag på SM-medeldistans och -stafett tävlingar i Blekinge. Kvalloppet var en katastrof med flera stora misstag, men dagen därpå blev det iaf en seger i B-finalen. I stafetten lyckades jag göra en riktigt bra första sträcka och vi landade tillslut på en 9. plts med Anna och Elin. Ett SM-löv är ju kul, men vi medaljen var inte så långt borta den heller. Aja, nästa gång..

Förra helgen kändes det som ett måste att få ta på sig nummerlappen igen så jag deltog i Kåsjön trail- loppet. Lite få deltagare var det, men kul att få utamana killarna på en tuff bana. Ett utmärkt träningspass och det är ju alltid kul att få fina priser! 

Denna helg 25-mannastafetten och precis som i fjol ställer IFK upp med ett starkt lag som jag tror kommer att vara med och fajtas om topplaceringar. Gonna be fun!

[morgan_share_buttons]