Kesä Sommar

Tänä kesänä olen:

 • Kisannut keskimatkan suomenmestaruudesta Anttolassa. Karsinta meni hyvin, finaali ei. En saanut suunnistusta sujumaan haastavassa maastossa. Olin 13., enkä kisaan ollenkaan tyytyväinen.
 • Saavuttanut Venlojen viestin 10. sijan IFK Göteborgin tyttöjen kanssa Lappeenrannassa. Se on seuraennätys eli iloisia oltiin! Ankkuriosuudella oli kivaa kilvoitella maailman huippuja vastaan ja selvisin tehtävästä kunnialla.
 • Antanut MM-näyttöjä Ruokolahdella juhannusviikonloppuna. Keskimatkalla juoksin teknisesti hyvin, vaikka tossu olikin hieman tahmea ja olin 7. Pitkällä matkalla hyydyin helteisessä säässä täysin parin kilometrin kohdalla ja loppu olikin raskaalla radalla yhtä taistelua.
 • Napannut Huippuliigan vikassa osakilpailussa ja MM-näyttösprintissä Porvoossa 2. sijan jääden vain 2 sekuntia voitosta. Mainio kulkukin löytyi tuohon kisaan, joten lisää lienee tulossa kun kunto tästä vielä nousee.
 • Päässyt MM-joukkuesseen sprinttimatkalle varasijalle. Tietysti harmittaa, mutta toisaalta kisoihin on lähtemässä kolme paikkansa ansainnutta, kivenkovaa naista ja uskon, että munkin aika tulee vielä.
 • Lunastanut paika Opiskelijoiden MM-joukkuessa, joten seuraavana vuorossa leiri Sloveniassa ja sen jälkeen lähden kisaamaan Opiskelijoiden maailmanmestaruuksista Unkarin Miskolciin.

Paljon kivaa on siis takana, mutta niin myös edessä. Nyt pakkaamaan!

Under sommaren har jag:

 • Tävlat om finska mästerskapsmedaljer på medeldistans i Anttola. Kvalet gick bra, finalen mindre bra. Uselt egentligen. Jag fick inget flyt i orienteringen i den tekniskt krävande terrängen. En 13. plats blev det, något jag inte alls är nöjd med. 
 • Kammat hem en 10. plats på Venla-kavlen med IFK Göteborg-tjejerna. Det är klubbrekord så inte illa! Det var coolt att få chansen att springa sista sträckan och fajtas mot världettorna och jag tycker jag klarade uppgiften rätt bra. 
 • Spenderat midsommarhelgen i Ruokolahti på VM-observationstävlingar. På medeldistansen sprang jag tekniskt bra med ben som var inte så pigga som jag hade önskat och blev 7. På långdistansen väggade jag rejält redan efter ett par kilometer men kämpade till mål. 
 • Tagit en 2. plats, ynka 2 sekunder från seger, i årets sista Huippuliiga och VM-observations sprinttävling i Borgå. Löpkänslan var dessutom grym, så formkurvan pekar uppåt, kul!
 • Kvalat mig med i VM-laget som reserv på sprinten. Visst harmar det, men tjererna som nu lär springa är alla duktiga och har förtjänat sina platser i laget. Min tid kommer ännu. 
 • Nappat åt mig en plats i laget som åker till Student VM, så till näst åker jag till Slovenien på läger och sedan går tävlingarna i Ungern i början av augusti.

Mycket kul har jag alltså hunnit med, men ännu mer roliga träningar och tävlingar på kommande. Nu är det dags att packa väska igen!

 

20160618_131601

[morgan_share_buttons]