Debyyttejä Debuter

Viime maanantaina, kun matkasin kotiin Tsekeistä ja lento oli melkein kaksi tuntia myöhässä, olin tyytyväinen. En siihen, että lento oli myöhässä, vaan siihen, että olin onnistunut ensimmäisisssä EM-kisoissani. Silloin ei yksi myöhästynyt lento paljoa haitannut.

DSC_0127

Toukokuun alussa pääsin korkkaamaan aikuisten maajoukkueurani Puolan maailmacupissa sprintissä ja sprinttiviestissä. Sprintissä suunnistin 23. sijalle ja sprinttiviestissä oltiin 7. hienolla juokkuepanoksella. Mun juoksut olivat suht tasaspainoisia, mutta vähän jäi hampaankoloon, varsinkin sprinttifinaalista, missä yksi virhe maksoi liikaa sekunteja ja sijoja.

Siksi tuntuikin kivalta saada uusi tsäänssi viime viikon EM-kilpailuissa. Sieltä saldona sprintin 13. sija ja iso hymy. Pari huonoa reitinvalintaa finaalissa jäi harmittamaan, mutta vaativalla radalla tein mielestäni ihan hyvän juoksun ja 13. arvokisadebyytissä on mielestäni ihan tyydyttävä suoritus, mistä on hyvä lähteä parantamaan.

DSC_0354

Toukokuuhun mahtui tietysti myös Tiomila, joka on aina huippukiva reissu seuran kanssa. Juostiin tyttöjen kanssa 15. sijalle, joka on parannus viime vuodesta, mutta ihan nappiin ei mennyt, joten Venloissa on revanssin paikka! Onneksi miehet suoriutuivat sitäkin paremmin- hopea ei ole häpeä!

Linkistä voit käydä tsekkaamassa meidän tämän vuotinen Tiomila-biisin: https://www.facebook.com/ifkgbgol/videos/1206809152686251/?pnref=story

Nyt on torstaina vielä tentti edessä ennen kuin kesä voi alkaa!

Ps. Käytiin Annan kanssa puhumassa suunnistuksesta Sisu-radioon! Haastattelun voi kuunnella täältä: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=185&artikel=6436078

Ihanat tukijoukot paikalla / Härliga supportrar jag har

En vecka sedan, då jag var på väg hem från Tjeckien, var flyget nästa två timmar försenat och jag var nöjd. Inte pga. att flyget var försenat, utan med att jag hade lyckat på mitt första mästerskap på seniornivå. Då känns det inte så farligt med ett försenat flyg. 

I början på maj fick jag inleda min kärriär i  landslaget på seniornivå på världscupen i Polen där jag sprang sprint och sprintstafett. På sprinten knep ja en 23. plats och på sprintstafetten kämpade vi oss in på en 7. plats. Jag tycker mina lopp var stabila, men på sprintfinalen gjorde jag ett stort misstag i finalen som kostade många placeringar och harmade ganska mycket i efterhand. 

DSC_0145

Därför kändes det kul att få en ny chans på EM. Där blev saldot en 13. plats på sprinten och ett stort leende. Jag gjorde några dåliga vägval i finalen, men på en krävande bana gjorde jag ändå ett bra lopp och en 13. plats på mästerskapsdebuten tycker jag ändå är godkänt. Blir kul att jobba vidare från det!

I maj sprang jag också Tiomila, förstås. Det var en jättekul resa med klubben som alltid, och vi kammade hem en 15. plats med tjejerna. Bättre placeringen än förra året, men utrymme för förbättring finns. Vi tar revansch på Venlakavlen sen! Herrarna visade återigen sitt bästa och kom tvåa. Wow.

Årets Tiomilalåt hittar ni här: https://www.facebook.com/ifkgbgol/videos/1206809152686251/?pnref=story

Nu ska jag skriva terminens sista tenta på torsdag och sen kan sommaren börja!

hallandleden terräng
Bra träningspass på Hallandleden terräng och seger på det, gött! Hyvä treeni paikallisessa polkujuoksukisassa ja voitto kotiin! (Foto/kuva: Hallandsleden terräng)

Ps. Sisu-radio snackade lite om orientering med mig och Anna här om veckan. Bakom länken hittar ni (finskspråkiga) intervjun: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=185&artikel=6436078

 

Take care,
Kirsi

[morgan_share_buttons]